Arkadaslar beklenen ios 4.3.3 Untethered jailbreak bundan yaklasik bir hafta önce cikmisti..Ben hemen sunmadim hatalarin giderilmesini bekledim ve su anda hatasiz sorunsuzdur...her zaman oldugu gibi kendim IPhone 4 ve 3Gs üzerinde uygulamasini yaptim mükemmel calisiyor...Daha önceki anlattigim redsnOw jailbreak yöntemleriyle ayni sadece Program ios 4.3.3 Firmwareye göre ayarlandi...
-->Arkadaslar önce Applerinizi kurtarmak icin iTunes´den iphone´nizin oldugu kisma mausla(Fareyle) sag tiklayip Einkäufer Über Tragen(Satinalinan App..üzerine ekle) yapacaksiniz.
--> Sonra Backup yapip ayarlariniz, kontalariniz vede iphone üzeri cekilen Fotolariniz sicher yapiyorsunuz yani sync yapiyorsunuz.
--> Bunlar yapildiktan sonra surasida cok önemli Unlock olanlar ITunesden direck Update yapsin yani Wiederherstellen.
Simlock olanlar ise sn0wbreeze ile custom ios yapip yükselsin.
--> Yukardakiler yapildiktan sonra asagida gerekli anlatimlar yönlendirmeler var ona göre jailbreak customla yükselenler unlock tekrar ultrasn0lw 1.2.3 ile islem yapip güle güle kullaniyorsunuz
Tethered olarak yapanlar yeniden
ios yükleyip yapmasina gerek yok direk üzerine yapabilrisiniz.
iPhone3GS
iPhone4 (GSM)
iPod touch 3G
iPod touch 4G
iPad1
AppleTV2G (v4.3 8F202)
Öncelikle Asagidaki linklerdeki verilenleri indiriyoruz..En iyisi hepsinde Desktopa yani Masa üstüne indiriyoruz

.
IOS 4.3.3 Orginalfirmware..
[hide]
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
[/hide]
RedsnOw 0.9.6rc16..
[hide]
https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1[/hide]
Yukardaki Linkten indiremezseniz asagidaki Linkten indirebilirsiniz...
[hide]
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/hide]
Anlatim
Redsn0w 0.9.6rc16 calisitirlacak ve Browserden ios 4.3.3 gösterilecek.
gösterildikten sonra Redsn0w dogrular ios´i ve Next belirgin hale gelir
islem yapabilmeniz icin.
Next´le devam ettiriyoruz Iphone 4´lerde bir soru cikmadan Cydia instal etme kismina gelir,
3GS´lerde ingilizce yazi
gelir evet diyerek devam ediyorsunuz ve Cydia instal islemi gelir Cydia instal isaretli olmasi gerekir degilse isaretleyin Next´le
devam ediyoruz iphoneyi ya önceden DFÜ moda alinmasi gerekir
yada Redsn0w´un yardimi ile Dfü moda aliyorsunuz,
tekrar Next´le devam ediyorsunuz ve iphone islme baslar kapanip acilma siyah yazilar derken islemi yapar ve Cydia iphoneye kaydedilmis olur sonrasi Cydia´da yapilmasi gerekenleri hepimiz azda olsa biliyorsunuzdur sayet bilmiyorsaniz gerekli sunumlari Sanalforumda yaptik ve var Takildiginiz yerde özelden yazabilirsiniz zaman oldukca cevaplar yardimci olur veya yönlendirme yaparim.
Cok cok basit cocuk oyuncagi bir islem Arkadaslar daha öncede ayni programla Jailbreak islemini bol bol Resimlerle acikladigim icin burada gerek görmedim takildiginiz yer olursa eski Resimlerden bakabilirsiniz hersey acik aslinda

.
Not: Unlock yapmak icin
Customla yükselenler veya yükselmek
Ultrasn0w 1.2.3 kaydederek tekrar unlock yapabilirsiniz.
sn0wbreeze 2.7.1 indirerek custom ios 4.3.3 yapabilirsiniz.
Asagidan Programi indirebilirsiniz
[hide]
iH8sn0w.com | Jailbreak your iPod touches and iPhones[/hide]
Kendi Custom Firmwarenizi nasil yapabilirsiniz diye bir sunum yapmistim gereken bilgileri o Konumda bulabilirsiniz...
Hersey Gönlünüzce olsun Arkadaslar...Kolay gelsin